tid

 
Lycka är att: 
 
vi börjar skolan halv ett imorgon
 
jag får lov att sjunga in första maj med kören
 
jag fick tillbaka hörseln på mitt döva öra under några sekunder
 
det är körfestival om 10 dagar
 
det är 37 dagar, där endast 22 av dessa är skoldagar, kvar tills vi är klara med hela årskurs ett.
 
denna sommar kommer bli fantastiskt, på riktigt
 
 
 
 
 
 
 

tre bilder

 
I fredags hängde jag i Horred och blev utsatt för den grövsta av alla instarapes, ni som hann se bilden kan skatta er lyckliga..
 
I lördags började det hagla något så alldeles patologiskt och sedan, snabbt, övergå till strålande solsken igen. Tur var väl det, som ledare på ett barnkörläger tycker man nämligen det är väldigt kul att anordna lekar utomhus, särskilt när de måste ligga ner i leran och blåsa vatten på varandra..
 
Helgens topp: Att spela på en alldeles vit flygel. 

hänt på lisakulla

 
Senaste dagarna där jag försökt göra något mer meningsfullt än att försöka (och misslyckas) räkna matte:
 
1. Jag ville samla vuxenpoäng genom att "slänga ihop" lite vad som fanns att hitta i matväg.
2. Jag bytte min estetiska sida från musik till måleri för en dag.
3. Jag ville blir smart och hittade spelet Mastermind. Namnet säger allt. Vem behöver plugga om man har en mastermind??
4. Jag ville visa världen vårt fina citronträd, men precis när jag skulle till att klicka av fick jag ett ryck och ville vara med på bilden, så där har ni mig; oduschad sedan några dagar tillbaka, en liten vit bomullstuss i örat efter dagens sjukhusbesök och ett galet/läskigt ansiktsuttryck som blir värre desto längre man kollar på det..
 
Imorgon går jag till skolan efter en vecka hemma. taggar att träffa gosiga vänner och skriva två prov.
hejhej

lördag

 
Jag lever. (på morfin visserligen men ändå..) 
Sitter ni hemma och har tråkigt? Var lugna, jag vet någon som förmodligen har tråkigare! 
Med mitt fina lilla paket på huvudet har jag nu tillfrisknat såpass att jag tog en fotorunda i trädgården, självklart sprang jag och gömde mig så fort någon kom gåendes på vägen, det skulle ni också gjort om ni inte duschat på X antal dagar, och med större påsar än IKEAs under ögonen. heh.
 
Jag lever för onsdagen då jag blir av med mitt lilla huvudpaket. hejhopp!

vår- det är allt bra det

 
 
 
Helgen: storbesök i vardagsrummet. episkt bullbak. utflykt med Ku. spontantripp till Ulricehamn. tacosås och kaviar tillsammans- inte gott. 
 
Måndag: när vi avklarat måndagens lektioner bestämde jag och Emma oss för att göra om vanliga måndagskvällen till en extraordinär film-mys-kväll. så med müslichokladbollar, russin, te och filtar avnjöt vi Pearl Harbor och struntade i den tidiga väckarklockan morgonen efter.
 
Tisdag: ett styck värdelöst spanskaprov glömdes snabbt bort då man kunde sitta på marken utanför skolan solandes och skrattandes. 
 
Onsdag: här väntas min tolfte öronoperation följt av två veckor utan några trevligheter så som social kontakt eller musik i lurarna. tur att jag då haft sådana fina dagar det senaste!

Låt helgen ta sin början!

 
Jaså, då var det så dags igen. fram med paraply och klaga på svearikes väder.
Men vet ni vad? Å vad jag älskar regn! Det luktar så fabulöst gott efter vår- och sommarregn. Ta en springtur i regn är särskilt roligt också. Och vi ska inte ens tala om regnpromenaders brutala rolighetsfaktor. Men det är klart, för mycket regn (så som vi de senaste somrarna fått uppleva) är bara trist. Men min slutsats är således: att vi borde välkomna detta vårregniga väder och dra på oss några fina gummistövlar eller ett vackert paraply- det gör mig iallafall glad.
 
p.s- Jag tror, är inte helt hundra, men jag tror att jag precis fick världens bästa sommarjobb. fortsättning följer...

hejdå

 
Någon natt under påsklovet drog jag mig ut på balkongen och fotade stjärnhimlen, något som jag velat göra många gånger men som aldrig blivit av.
 
Veckan innehåller allt från en episk Jesusvecka på skolan till både sjukhus- och tandläkarbesök. 
(observera att detta inlägg skrivs 11.42 och att jag därför bevisar min gangsterness genom att blogga på lektionstid. så häftig är jag. japp.)

23.14

 
 
 
Spenderade näst sista (åå nej!) lovdagen i mölndal med helbra vänner.
Ikväll har också sett på en av de bättre filmer som finns att se; gosskören. verkligen fantastisk film! 
 
Imorgon väntas en såndär typisk söndag efter ett lov då man inser att man gjort INGENTING i pluggväg och tänker att man helt enkelt måste sjukanmäla sig resten av terminen, eller hitta på en riktigt bra "min-hund-åt-upp-läxan-ursäkt". Det är också en sådan söndag man lovar sig själv att aldrig skjuta upp pluggandet på ett lov, undrar hur många sådana misslyckade löften jag har gjort i mitt liv?
 
Men, än är det 46 minuter kvar på lördagen. hejhopp.
 
 

wit böri shärdi so longi vjou.

 
Som utlovat. en mycket konstig film med många ocharmiga filmsnuttar. Checka miniatyrbilden där ovan och min fabulösa hållning + ansiktsuttryck.
MEN, jag säger bara: min och systerns (och Choppes) vecka har verkligen, varit hur bra som helst!
 

nio flugor i en smäll

 
mitt påsklov har hittills varit i särklass en så idyllisk/bäst/härlig tid att jag inte kan sluta le.
om dagarna får jag kvalle-tid med syster, vi åker på utflykter med Choppe, spelar in konstiga filmer, glömmer bestick och äter med händerna, gör satsiga frukostar,  fastnar med bilen i lera osv.
om eftermiddagarna åker jag buss till episka människor och ser på GoT-premiären, har filmmaraton, går på stjärnpromenad, äter himmelsk kaka, steker i solen osv.
 
i slutet av veckan kommer förhoppningsvis en film. kanske. nu ska jag ta igen lite förlorad sömn på balkongen. livet leker. japp.
 

åhus

 
åhus, har firat påsk med typiskt bra människor! Lärt känna en hel drös med skåningar och haft en episk påsketid. trots brist på fotande från mitt håll ska jag minnas: äta paj ur ettt glas, fått/delat ut fler örfilar än någonsin, klarat ett helt läger utan en enda kaffekopp, tågresa som innehöll allt mellan gapskratt och djupa diskussioner om framtiden, firat jesu uppståndelse på ett helfestligt vis, varit vaken mer än jag borde, druckit sanslösa mängder te (runt 8 koppar om dagen), valt sommarjacka trots snö och skånska vindar, skrivit och framfört ett rap, och massa mer som jag för tillfället inte kommer på. kan iallafall konstatera att påsken blev lyckad och att lov-veckan framför mig sannerligen kommer blli episk! 

RSS 2.0