Så kan man också göra

 
 
 
En kväll planerades och spekulerades det kring framtiden. En annan kväll picknickades det vid Lygners strand. Antalet bra sommardagar, kvällar och nätter stiger stadigt och säkert. 
 
Jahopp. Idag lever jag min sista dag i barndomen
 
Jag har fått rådet att jag idag bör: "...börja dagen med att dricka o'oy och äta rostat bröd. sen ska du titta på nalle puh/spice girls eller annan bra tv-serie, eller självklart sommarlovsmorgon!! Sedan ska du ut och springa i en vattenspridare (fritt val om man är naken eller ej), sen ska du äta makaroner och falukorv till lunch med pannkakstårta till efterrätt, sen låtsas du att det är lördag och går och köper lördagsgodis, sen lägger du dig på gräsmattan och studerar moln samt täker på hur skönt det är att slippa försörja sig själv, banklån, ränta, fonder osv osv. Sedan äter du något du inte vill äta till kvällsmat för du har fortfarande rätt att vägra äta upp. Sen kollar du på Bolibompa och går och lägger dig efter en godnattvisa!"
 

Tackar för detta tips. Ska försöka hinna med allt detta innan jag påbörjar mitt jobbpass. 
Hejhopp!
 
 
 
 

med Alice

 
Man vill väl inte ta åt sig all ära MEN det är ett faktum att vår tysklandsinspirerade sockerbomb därovan nog måste ha påverkat spelarnas moral till det bättre. eller hur förklarar man annars landets felfria insatser i dendära världsmästerskapen?
Dessutom- var vår tårta rätt så snygg. och rätt så god. 
 
Vi får väl hoppas turen håller i sig för Tyskland även ikväll.. eller, hoppas vi det?

havet

 
 
 
 
 
Plockar ofantliga mängder bär, äter ofantliga mängder bär, vaktar tanter på jobbet, tappar bort tanter på jobbet, är fortfarande livrädd för havet, besökte världens bästa sommarstuga vid havet. 
 
Tja. Mina armar och ben är täckta av myggbett men sommaren är ändå en riktigt festlig tid. 

Midsommarbröllop

 
 
Kusinen med samma initialer som jag gick och gifte sig. 
Han och hon. En riktig midsommarnattsdröm ändå.

RSS 2.0