"Jippie i himlen"

 
För nästan ett år sedan var jag på en John Williams-konsertGöteborgs konserthus. Då sa jag att jag någon gång i mitt liv ska ha stått på scenen, på Göteborgs konserthus. 

Nu har jag det.
 
Får ni chansen att träffa en viss Simon Phipps, så grattis! Denne brittiske man är inte bara en fantastisk dirigent, han har även förmågan att säga så många roliga saker att han har fyllt en hel citatlista på fyra dagar. Tillsammans med gamla och nyförvärvade vänner spenderades höstlovets första dagar på Göteborgs konserthus. Igår hade vi vår konsert, och jag är fortfarande helt euforisk. 
 
Bra solister, bra kör, bra publik, bra musik, bra orkester, bra dirigent, bra röd gardin att ta kort framför, bra helt enkelt.
 
Summa summarum: att ta höga A är numera en baggis, nästa gång tar jag ett par skönare skor till konserten, jag borde bli bra på cello så jag kan få spela i en orkester, är sugens på att sno med kaffemaskinen från Göteborgs konserthus, ska sluta prata om Göteborgs konserthus.
  
 

Om två månader hörrni

 
Ja, idag är det den tjugofjärde oktober.
 
 
Och vi vet ju alla vad som händer om exakt två månader...
 
...
 
...då firar vi att det var åttionio år sedan Albanien utropades till republik, hurra!
 
Jag för min del börjar redan med festligheterna, vit äppleglögg tackar man minsann inte nej till!
 
 

Man ska hålla på traditionerna.

 
Den vartannat-årliga traditionen lyder: packa familjen och för många väskor i en bil, åk till värmland, ha en riktig höstfin helg tillsammans med en drös av läkare och deras eminenta familjer/vänner.
 
Ja, ack värmeland du evigt sköna.
Efter en liten olycka involverat ett numera dött rådjur, en skadad bil och jägaren Jörgen kom vi fram till helgen med hinkvis av te, kanotpaddling, sena kvällar, morgonspringturer, bad i sjön samt bad i tunna, raggsockar, musik, god mat, diskussioner, höstpromenader och den ständigt brinnande brasan.
 
Längtar redan till näst-nästa år.

tre av varje.

 
 
1. Gosiga konfirmander från helgens läger.
 
2. Packlista till Helgen med stort H. Jag taggar!
 
3. Snällaste, mysigaste fadern jag någonsin träffat. 
 
Nu mina vänner, ska jag ta tag i torsdagens tre P:n. plugget. packningen och promenaden. 
 

höst

 
Det är likadant varje år
Hur kan man glömma av hur sanslöst vacker hösten är?
Jag aldrig förr haft så lite tid över för att njuta av hösten som i år, men promenaderna till och från bussen är som att gå i en brinnande eld (med den lilla skillnaden att man gärna inte har på sig en enorm halsduk i en eld) Färgerna och hela hösttillvaron är verkligen bara bra.
 
(ovan syns löv, en randig flicka, äpplekanelbullar samt bilder med macroobjektivet)
 
 

typiskt bra johanna-medicin

 
Min nils. camk. milla.
min fina fina syster överaskade Sverige med ett Sätilabesök. Så när mitt eländiga öra hindrar mig från att både sjunga och träna gör denne nyblivne norska livet avsevärt bättre.
Nybakt bröd. promenader. te. randiga kläder. skratt och fotografering är standard. 
 
Å vad hon är bra den jenta. 
 
 
 

M&M&M

 
 
 
 
 
 
Det där med sjukhus är ju ingen vidare kul sak.
 
Tur att jag har en mysig mor som gör risgrynsgröt åt mig. en morfar som lånar ut både macroobjektiv och diverse komplicerade mellanobjektiv jag inte förstår någonting om samt en mormor som skickar vindruvsklasar från sin odling.

RSS 2.0