Jul på SVF 3.0

 
Jul på SVF är ju inte bara jul på SVF utan även jul på Spiras scen, jul bakom Spiras scen, jul hos Tempelriddarorden, jul på stadsmuseet och jul på Bongo. 
 
Men nu har det tyvärr spexats klart, instrumenten är nedroddade för sista gången, skumtomtarna på ljustallrikarna är uppätna och luciakransarna har ruttnat (eller ja, de har officiellt ruttnat nu i alla fall). 
 
Tack för en sanslöst rolig hösttermin, nu tar vi ett välförtjänt jullov där vi alla förhoppningsvis slipper höra War is over eller Vinterhamn sjungas.

Jul på SVF 2.0

 
Efter alla adventskonserter var avklarade väntade ett gäng luciatåg på att få avgå. Lucia alltså, vilken grej! Stearin som rinner ner för handen, improvisationsbattle på staffansverser mellan kör och dirigent, publik som inte vet när de ska börja applådera och framförallt en helmysig atmosfär.
Julkalendrar (lägg märke till pluralformen), micrade skumtomtar, julbak, glögg- och jazzkvällar fyllde och förgyllde också decembermånaden. 

Jul på SVF 1.0

 
Livet på folkis ja; folkis är livet och folkislivet äger. 
 
Ska inte ens försöka sätta ord på hur höstterminen fortlöpt men här har vi några bilder från de få stunder kameran faktsiskt fått hänga med i adventstider. 
 
Om ni undrar vad som föreställs så är det utsikt från mitt rum, granpyntning av det allra bästa slag, dressmanreklam, mingelbilder, ett adventspaket min fantastiska mor skickade mig, en styck potatislåda gjord av morfar samt en rysligt god första-advents-kaka med extra allt. 
 
fortsättning följer..

RSS 2.0