Bal 2013

 
Ja, igår var det dags för treornas årliga bal. Bara två år kvar tills det är min tur och man slipper känna sig så otroligt snygg när man springer omkring som en förvirrad höna i slitna jeans och fotograferar balklädda vänner. Men vilka hetingar!
 
 

Simbaaa..

 
Detta är alltså en salig blandning av bilder från det senaste.
Under helgen besökte jag Magdalena i Jönköping, på vägen hem tog jag med mig syster från folkis och där också alla hennes saker som på något konstigt vis gick in i bilen, vi satt trångt månitro!
 
Denna konstiga tisdag, då vi inte gjort annat än att se på film och haft håltimma, var det även studentmaskerad.
I korridorerna kunde man skåda allt från en klase vindruvor till självaste Fredrik Reinfeldt. Jag och Ann stötte på rafiki och blev, till vår lycka, simbaaa-ade.

försmak av sommaren

 
Vill på något sätt uttrycka den lyckosalighet jag känner över att mitt första år på gymnasiet (inofficiellt) är avklarat- Om tolv dagar börjar sommaren på riktigt. 
 
Igårkväll skrev vi, en del av kusingänget, olika listor på saker man vill (och inte vill) jobba med i framtiden.
Beslutat blev iallafall att ingen av oss har en karriär som varken golfbollsdykare, knivkastarassistent eller maskbonde men att kanske vi slutar som ägare till en husdjurkyrkogård eller dofttestare till deoderanter. vem vet?

23 maj. värt att fira.

 
23 maj. som sagt, värt att fira:

Idag skriver jag mina sista två prov för terminen. Spanska blir också ett avslutat kapitel i mitt liv. hu vad skönt!
 
Men framförallt: Idag fyller min kära mor år. Hurra hurra hurra hurra!
Hon är, på så många sätt och vis, väldigt bra. Dessutom är hon lika fräsch som på bilderna därovan.
MASSA GRATTIS till henne!
 
 
 
 
 

festligheter

 
Du milde vilken helg. syttende mai-firande, fantastiska människor. helsingborg, möhippa och ett otroligt vackert väder har förgyllt min helg. Nu äger jag sveriges snyggaste linne-bränna och de tyngsta ögonlocken på länge. 
 
taggar fyra betygsavgörande prov nästa vecka.
 

Hanna.

 

 
Har jag någon gång nämnt att jag har en alldeles fenomenal prick till kusin?
Hanna heter hon, och hon har (när hon hälsade på och jag inte var hemma...) lagt ut lappar lite varstans, exempelvis på kudden, i badrumslådan eller i pennfacket, lagom mysigt att hitta. hon är bäst i test.

...vi hade vart i askersund och pressbyrån i Gnesta...


 
ja jag säger då det.
Att sjunga i kör, det är fantastiskt.
Att sjunga i en stor kör, det är också fantastiskt.
Att sjunga i en fet, musikalisk kör på hundra pers med otaliga stämmor, det, mina vänner, är obeskrivligt.
 
Vi har gått ihjäl våra fötter, vi har sjungt sönder våra stämband, vi har gjort oss döva av höga soprantoner, vi har dansat oss lökiga av afrikansk dans. Jag har suttit på en parkbänk mitt i natten och lärt mig allt om norrland, jag har gått två kilometer i ösregn utan vare sig paraply eller jacka, jag har bevittnat (eller belyssnat?) en mycket fin manskör, jag har fått hela tre tillsägningar om att konvertera till sopran, jag har både stått utanför och innanför pressbyrån  i Gnesta (ni som hört låten Man ska ha husvagn inser det redigt häftiga i detta!!) jag har haft för fullt upp för att ta så värst många kort, inte ett enda på hela kören.. 
 
Men nu är jag allt oduschad och äckligt trött. tur att det inte är en vattenläcka precis utanför huset så att jag inte kan duscha eller att jag nästa vecka har tre prov som jag inte pluggat till...

Som kor på vårsläpp

            
 
            
 
            
 
Så mycket trevligt som händer nuförtiden. Vi snackar dagar som spenderas utomhus många fler timmar än inomhus, folk på strålande humör och andra mysiga påhitt.
Idag hade vi exkursion, i hällregn. Eftersom det då inte regnade när jag for från huset var jag iförd vit t-shirt plus sommarjackan. ajaj. 
Nejmen att ro ut på en sjö i spöregn iförd detta var allt en upplevelse (försökte fånga detta hällregn med mobilkamerans lins som ni kanske ser därovan..)
 
Imorgon är det alltså Gnesta, Frustuna som gäller. fem-stämmigt i en kör på sisådär hundra personer i fyra dagar, helt okej.
 

svarta pluppar på svarta linjer- in i skallen tack.Jahopp. Idag fick jag en körsats på 47 sidor plus hela 10 andra låtar att kunna... tills på torsdag!!

 
Nejmen jag har väl inget bättre för mig så att det ska nog kunna gå bra att lära sig (ska ju inte plugga till diverse prov, få familjebesök, fira en kompis födelsedag, gå på öismatch äta, sova och andas så det är lungt.)
 
Offrar imorgon min underbara sovmorgon och åker till skolan, men vad gör man inte när man älskar nationella prov så mycket som jag gör?
Taggar sedan en redigt bra helg (som man kan läsa om i min första parentes där ovan..) 
Hejhopp!

RSS 2.0