från kungälv

Käre värld,
ja, jag tror jag får lov att inleda mitt blogginlägg med de orden. 
Har varit på läger, har haft en episk tid, kommer minnas detta läger en lång tid framöver, är så otroligt rik på bra vänner, kan nu utöka bekantskapslistan något, har en sönderpratad, sjungen och skriken röst, har fått bra sommarnattsminnen samt skrattat åt allt galet runtomkring. gud är stor, på riktigt.
 
(om någon är intresserad kan jag nog få till ca ettusenen andra bra anledningar till varför denna vecka vart så bra)

Bär som bär

 
Sommar. Helt klart bästa årstiden. Jo, jag kommer säkert ändra mig när höstpromenaderna är ett faktum, men å vad sommar är bra!
 
Vet inte hur många gånger om dagen jag fyller en skål med bär från trädgården. Röda, vita, svarta vinbär, smultron, jordgubbar och krusbär har nu funnits ett tag. Men idag tacklade vi körsbärsträdet, hurra! Tycker mig också se ett å annat hallon på mina trädgårdsfärder, snart är de klara!
Får ursäkta mig, den bärfantast jag blivit.
 
Imorgon far jag på OAS, hurra igen! 
 
 

Vart ligger Eslöv egentligen?

 
När man inte vet vad man skall göra, och råkar befinna sig i Eslöv. Då kan man ställa sig framför en ful fontän eller på ett tomt torg och bli fotad precis som en turist, då får man en skara gloende Eslövbor efter sig. tydligen kommer inte turister dit?
 
Iallafall. Jag har spenderat en långhelg i skånelandet, o så bra! En liten picknickdag med två fina flickor som minsann kan leverera ett amerikansk leende. Tillsammans hittade vi Sveriges vackraste rosenträdgård och kramade ett tusen år gammalt träd.
 

På en öde ö.

 
 
 
Förre veckan spenderades vid havet. Jag och Hanna sökte efter äventyr och tog oss över (eller snarare under) havets vågor till en öde ö och sov där. Trots genomblöta tillhörigheter fick vi en magisk kväll där vi badade i havet i solnedgången, åt god mat och vistades på en vacker äng. Det här med öde öar och en fin vän, det är sannerligen en bra sak!

Stoppljus? Nej, det är mitt ansikte..

 
Plockar bär, krossar kardemumma och solar. 
Påbörjade nu tredje dagen med solning från morgon till kväll, offrar gärna nattens goda sömn mot bränd hud. Har även hunnit med pannkakstårtkalas, stolthet och fördom, bad och vänner. Min mage är ständigt fylld med bigarråer, vattenmelon ,vinbär, jordgubbar, vindruvor och persika. Jag säger bara, sommaren kunde inte blivit bättre!

i år igen.

 
 
När man har suttit längst bak i balder, längst fram i kanonen, fått tillsägelse i högtalaren, tappat rösten av skrikning och vågat åka atmosfear igen, trots att jag varje gång jag åker den lovar mig själv att aldrig någonsin göra om det, då vet man att man har haft en redigt bra dag på Liseberg
 
 
 

RSS 2.0