Materiell lycka

 
Höstskor som bara väntar att få gå på gula löv.
Servis som blev fyndad på loppis, den gör mig glá i hjärtat.
 
Nu ska jag delta i ett bilrace till släktkalaset, jag mot kusinen min. vi får se hur detta går..
 

i denna ljuva förgångna sommartid..

Ja sedär nu var sommaren över också.
Detta elva veckor (!) långa sommarlov har varit över förväntan och hur bra som helst. Tänkte att jag skulle göra en såndär jobbig sommarresumé som ingen bryr sig om för ni har redan sett de bilder jag har tagit, men. jag gör det ändå för att det är kul att kolla tillbaka på. iallafall, tyvärr har jag inte fotat så mycket som jag skulle velat göra men tror ändå att kameran hängt med på de flesta "stora" händelserna.
 
 
Johannas årliga sommartradition är att skriva dagbok, detta för att jag vill minnas alla de otaliga bra sommarstunder som annars glöms av för lätt. ovan ser ni min vackra dagbok. ja, jag älskar den.
 
 
 
Okej. efter student och skolavslutning startade sommarlovet i Skärhamn med båtturer, grillning och vakentimmar. coola som få är vi också..
 
 
Svenhippan med Mikael klädd i rosa (det är en syn vi troligen aldrig får se igen)
 
 
Efter en vecka av kakbakning, klänningsjakt, huset fullt av norrlänningar, pitepalt, spexfix och allmänt bröllopskaos var det äntligen dags. Han och hon blev ett. och vilken fest! Har väl sällan skrattat, ätit och dansat så mycket. De är allt fånigt lyckliga.
 
 
Och så den där bröllopsresan ja! Utmattade efter bröllopet lämnade vi paret där hemma och for till Norge. Vi bodde helt öde, men hu så vackert! I Norge finns det gott om höga berg och vi var inte sena med att traska upp hela vägen för ett sådant. Mina ben klagade men ögonen jublade.
 
 
Efter Norge hände saker som en fulländad midsommar med både gott sällskap och nakenbad, grillkvällar, mys med vänner, körsång, konfirmation, jobb, Liseberg, pannkakstårtefest, solning, bad, och framförallt BÄR!
 
 
Dagarna i sommarstugan med Hanna är med på topplistan. Att tälta på en öde ö i havet, på den vackraste sommarängen, med favoriten. å så bra!
 
 
Släktkalas och sedan flyttade jag ner till Skåne en långhelg. Det var festligt!
Jag fyllde år och blev den meningslösa åldern sjutton år. jobbade lite och åt mer bär.
 
 
Här kommer en epok av icke-fotografering.
Kan meddela att jag då var på ett galet bra läger som jag kommer minnas långt framöver, bakade dammsugare med världens babe, köpte grill istället för knäckebröd, såg på blixtrar, åkte ner ett gäng till Malmö, tog en dag i Köpenhamn, fortsatte sedan upp till Uppsala och sjöng en långhelg med Nationella Ungdomskören, kom hem och sov fem timmar. sedan väntade nästa äventyr.. (vill bara påpeka att allt detta skedde utan några pausdagar, inte att rekommendera..)
 
 
Ja och så var det Kroatien, Österrike och alperna osv, episkt. 
 
Men nu. så är skolan igång och som jag är självklart sådär utvilad som man ju är efter ett sommarlov, host.
Tagga naturtvåan nu då! När plugghögen går över öronen på mig ska jag öppna min blommiga dagbok och läsa om att förträffligt som hänt under sommaren 2013.
 
 
 

Hänger i Europa- del två

 
Efter att brännan och Kroatien var avklarat begav vi oss till Österrike.
 
Att vandra i alperna, det är verkligen något som alla borde göra! Det är så vackert att man nästan tappar andan! (en bidragande faktor till andnöden kan också ha varit alla backar uppför, hu så jobbigt..)
 
 
Jag har i allafall bestämt mig för att skaffa ett österrikiskt hus. med blommor, balkong och utsikt. så det så.
 
 
Höjdpunkten (bokstavligt) kan ha varit en topptur som de modigaste av oss (hrm, jag var inte alls rädd) vågade oss på. Med stup på vardera sida om sig kom vi upp till 2600 meters höjd och blickade ner på den där lilla flygaren som allt trodde han var högt upp. men vi var högre!
 
 
Till er som gillar Sound of music. Här är en av de inspelningsplatser vi besökte på vår tur i Salzsburg.
 
 
Ja detta är något jag säkerligen kommer att göra om i framtiden. Känslan av att sjunga The Hills are alive på toppen av ett berg med den utsikt som alperna har att erbjuda var helt enkelt oslagbart! 
 
 
 

Hänger i Europa- del ett

 
Vilka veckor! 
Dagarna med Nationella Ungdomskören var riktigt härliga, att sjunga i Uppsala domkyrka kan vara det häftigaste på hela året. sen gör det ju ingenting att det också lät hur bra som helst..
 
Och Kroatien. Jag menar, vad gjorde det att varken min elller min systers väskor var kvicka nog att hålla vårt tempo i flygbytet i Berlin och bestämde sig för att anlända sista dagen till Kroatien? man kan ju gå i samma kläder varje dag liksom. 
I allafall. Medelhavet var verkligen turkost. Solnedgångarna var verkligen vackra. Vi solade verkligen mycket. Och vi hade verkligen så trevligt.

Nästa:

 
Malmö och Köpenhamn avklarat, hur bra som helst!
Nu packar jag till Uppsala, hur långt åker man inte för att få sjunga i kör?
 
Ha en fin och regnig helg, jag kommer hålla tummarna för att regnet fortsätter även nästa vecka då jag flyr landet, hehe.

första augusti med mera.


Släktkalas äger. nu är jag ägare till en sådan här liten vacker pryl. känner på mig att vi kommer få ett nära förhållande under kommande höst.
 
Framtiden: Åker till Skåne, åker till Uppsala, åker till Venedig, åker till Kroatien, åker till Österrike, åker till skolan. så ser det ut.
 

RSS 2.0